Woonuitbreiding

Woonuitbreiding

Meers Patrick BVBA realiseert vakkundig uw droomprojecten in hout. U kan bij ons terecht voor al uw producten in hout. Wij werken nog steeds op een ambachtelijke manier en zorgen voor een kwalitatief, uniek eindproduct.

Alles wordt voor u op maat gemaakt in de gewenste afwerking. De maatschappij verandert en wij dragen graag ‘ons houtje bij’.

Denkt u aan gezinsuitbreiding en heeft u meer woonruimte nodig, een kangeroewoning om de ouders te laten inwonen, gaat u met uw nieuwe partner en kinderen samenwonen en is uw huis net dat ietsje te klein, wil je graag van thuis uitwerken maar ontbreekt de ruimte, ….

U kan bij ons terecht voor woonuitbreidingen in skeletbouw, gaande van kangeroe woningen, optoppingen, overkappingen, uitbreidingen aan een bestaande woning of losstaande gebouwen.

Natuurlijk verzorgen we ook binnen afwerkingen, trappen en maken we zolders woon klaar. Het grote voordeel van houtskeletbouw is dat alles in ons atelier wordt gemaakt en kant-en-klaar op de werf wordt geplaatst. Naar afwerking toe kan er direct worden verder gewerkt want dit is droogbouw. Uw gebouw is zeer snel wind- en waterdicht.

Wij verwezenlijken ook allerlei houten bijgebouwen waaronder carports, poolhouses in alle stijlen, een modern tuinhuis of indien u voorkeur uitgaat naar cottage stijl kan dit ook.

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van houten poorten, terrasafwerkingen, (tuin)constructies, brievenbussen, bloembakken, hekwerken en afscheidingen. Daarbij kunnen we verschillende materialen (zie gevelbekleding) combineren om het juiste effect te verkrijgen

Meer informatie over u project?

Houten bijgebouwen

Poolhouses en carports van cottage tot modern. Of wilt u liever een houten bijgebouw met beplating? Wij kunnen deze volledig naar uw wens maken.

poolhousebijgebouwbijgebouwbijgebouwbijgebouwbijgebouwhoutprojecthoutprojectbijgebouwbijgebouwhoutprojectbijgebouwcarportcottagecottagecottagecottagecottagedloungedloungedloungedloungedstoreddstoreddstoreddstoredcarportmodern-bijgebouwmodern-bijgebouwmodern-bijgebouwmodern-bijgebouwmodern-bijgebouwmodern-bijgebouwmodern-bijgebouw
poolhousepoolhousecarportgroendak

Houten elementen op maat

Zoals deuren, poorten, brievenbussen, bloembakken, trappen, vloeren, bureaus, overkappingen, hekwerken en afscheidingen.

houtprojecthoutprojecthoutprojecthoutprojecthoutprojecthoutprojecthoutprojecthoutproject
houtproject-afscheidinghoutproject-afscheidingbloembak-brievenbusbloembak-brievenbusHouten terrashoutafwerkingpoolhousehoutprojecthoutproject

Woonuitbreidingen

Waaronder binnenafwerkingen, woonklaar maken van zolderruimtes en houtskeletbouw.

zolderruimtezolderruimtegevelbekledinggevelbekledinggevelbekledinggevelbekleding
houtprojectenhoutprojectenhoutprojectenzolderruimtezolderruimte

Vraag gratis je offerte aan!