Woonuitbreiding

Woonuitbreiding

De maatschappij verandert en wij dragen graag ‘ons houtje bij’.

Denkt u aan gezinsuitbreiding en heeft u meer woonruimte nodig, een kangeroewoning om de ouders te laten inwonen, gaat u met uw nieuwe partner en kinderen samenwonen en is uw huis net dat ietsje te klein, wil je graag van thuis uitwerken maar ontbreekt de ruimte, ….

De samenstelling van gezinnen is anders als een aantal jaren geleden. Nieuw samengestelde gezinnen kennen een opwaartse trend. Door deze nieuwe situatie hebben ze meer ruimte nodig en niet altijd zin om te verhuizen om een grotere woning te zoeken.

Woonuitbreiding in skeletbouw is dan een geschikte oplossing.

Een huis verbouwen om opnieuw samen te wonen met je ouders, zie jij dat zitten? Je privacy behouden maar toch onder één dak leven, het kan in een kangoeroewoning.

Een kangeroewoning is een woning met een extra kleinere, tweede wooneenheid. Er is een aparte woonruimte voorzien, mensen behouden hun zelfstandigheid en privacy, maar er is steeds iemand die een oogje in het zeil houdt of een handje kan toesteken. Ideaal voor ouderen. Kangeroewoningen kunnen perfect worden ingericht als zorgwoning.

Meers Patrick kan u uitstekend advies geven op het vlak van woonuitbreiding. U kan terecht voor woonuitbreidingen in skeletbouw, gaande van kangeroe woningen, optoppingen, overkappingen, uitbreidingen aan een bestaande woning of losstaande gebouwen.

Het grote voordeel van houtskeletbouw is dat alles in ons atelier wordt gemaakt en kant-en-klaar op de werf wordt geplaatst.

Naar afwerking toe kan er direct worden verder gewerkt want dit is droogbouw. Uw gebouw is zeer snel wind- en waterdicht.

Indien gewenst verzorgen wij de volledige verdere afwerking.

Daarbij kunnen we verschillende materialen qua gevelbekleding combineren om het juiste effect te verkrijgen.

Natuurlijk verzorgen we ook binnen afwerkingen, trappen en maken we zolders woon klaar.

  • houtproject-afscheiding
  • zolderruimte
  • poolhouse
houtprojectenhoutprojectenhoutprojectenzolderruimtezolderruimte

Vraag gratis je offerte aan!