Meersdesign

Meers Patrick bvba heeft een eigen lijn van luxehoutprojecten waaronder dLOUNGE en dSTORED. Dit onder de naam MeersDesign.
MeersDesign heeft de bedoeling sfeervolle elementen op maat te ontwerpen en te realiseren.
Hier kan vakman en zaakvoerder Patrick Meers zijn creativiteit tonen en uitwerken.
Hij droomt ervan om binnen vijf jaar een zo herkenbare lijn te hebben ontwikkeld, waarvan mensen zeggen: dat komt van bij Meers Patrick.
Verder wil hij het creatieve aspect in zijn onderneming zeker bewaren. En de markt van nabij blijven opvolgen. “Wij hebben ideeën zat.”

dLOUNGElogo

HET ULTIEME CHILL-GEVOEL IN UW TUIN

Nieuw en exclusief!

Speciaal ontworpen om van het relaxen in uw tuin een buitengewone ervaring te maken, creëerde Meers Patrick BVBA in samenwerking met ontwerper Charles Lindelauf de dLOUNGE.

Een unieke houten constructie in tropisch hardhout als toegevoegde waarde voor in uw tuin, bij uw zwembad of jacuzzi om het genieten tot een hoger niveau op te tillen.

Maak van uw tuin een tuin lounge.

Realiseerbaar in verschillende houtsoorten, afwerkingen en uitvoeringen. Ons ontwerp op uw maat.

Kom zeker langs in onze nieuwe toonzaal waar u in de dLounge kunt vertoeven en u reeds de sfeer die deze prachtige constructie oproept kunt ervaren.

dstoredLogo

OPBERGEN KAN OOK STIJLVOL

Na creatie van de dLounge werd de DStored boven de doopvont gehouden. Opbergen met net dat beetje meer stijl.

De dSTORED houdt uw waardevolle bezittingen mooi intact. Deze fietsenbox is niet enkel een functionele opslagplaats, maar hier kan u zich ook volledig op de Tacx in alle rust laten gaan. Het geautomatiseerde Velux-raam op het dak zorgt voor de perfecte hoeveelheid lichtinval en verluchting.

Geen affiniteit met fietsen? Geen nood, de dSTORED biedt onderdak voor al wat u veilig wenst op te bergen.

Vraag gratis je offerte aan!